lunes, 15 de noviembre de 2010

QUÈ ÉS UN MARCADOR SOCIAL?

Els marcadors socials són llocs de favorits, és a dir, llocs on col·loquem aquelles pàgines que visitem amb més freqüència per no haver de buscar-les cada cop que volem anar-hi, com els tradicionals "Favorits".
Existeix la posibilitat de posar etiquetes a les webs i els altres usuaris poden veure les pàgines que hi ha com a favorites i poder-les visitar. En aquesta aplicació es pot accedir-hi des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.

 Un clar exemple de marcador social és el Delicious. Aquest és un servei que permet agregar els marcadors que clàssicament es guardaven en els navegadors i categoritzar-los amb un sistema d’etiquetatge.


No solament pot emmagatzemar llocs webs, sinó també ens permet compartir aquests amb altres usuaris d’aquest programa i poder determinar quants tenen un determinat enllaç guardat en els seus marcadors.

Crec que com a futura mestra d’educació infantil em seria de gran ajudar tenir aquest accés ja que em permetria tenir més comoditat alhora d’escollir els llocs webs que mes utilitzo i poder guardar-ho per no perdreu de vista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario